Binnen

Aquacycling

Watertrappelen in nieuwe stijl

Het is tijd voor watertrappelen nieuwe stijl. Aquacycling is een fantastisch bewegingsprogramma voor jong en oud. Het is absoluut niet te vergelijken met gewoon fietsen of spinning op het droge. Door de waterweerstand train je je hele lichaam, je werkt aan je conditie en daarnaast zorgt deze activiteit ook nog eens voor een hoge vetverbranding.

De verschillende hand- en zithoudingen, zorgen voor een goed opgebouwde en afwisselende training. Het water zorgt voor een voortdurende massage, waardoor verzuring minder snel kan optreden. Het gebruik van de fiets als extra hulpstuk, waarmee je zelfs buikspier- en opdrukoefeningen kan doen, is uitermate enerverend en uitdagend. Kom jij het uitproberen? Vergeet dan geen waterschoenen mee te nemen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Waterschoenen

Tarieven

1x
8,20
5x (max 26 weken geldig)
36,90Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.