Sporten in SKWA tijdens de zomersluiting!

Nieuws

Sporten in SKWA tijdens de zomersluiting!

zomersluiting.jpeg

Van 18 juli t/m 21 augustus

Beste abonnementhouder,

Zoals eerder gecommuniceerd sluit de Estafette van 18 juli t/m 21 augustus wegens werkzaamheden. De benodigde werkzaamheden zijn terug te lezen op onze website.

Om u zo veel mogelijk in beweging te houden en om het sportritme door te kunnen zetten, hebben wij diverse alternatieven voor u in een gymzaal in Nieuw Vennep en in Sportcomplex Koning Willem Alexander, hierna te noemen SKWA, in Hoofddorp. Hieronder leest u de alternatieven en hoe u hier gebruik van kunt maken.

Gebruik abonnement in SKWA
De faciliteiten die u nu in de Estafette kan gebruiken met uw huidige abonnement, kunt u voortzetten in SKWA. Dit geldt voor de zwembadactiviteiten, de vrije fitness, de sauna en de zonnebank. Tevens kunt u ook gewoon gebruik maken van het buitenbad in de Estafette. De groepslessen van de fitness zullen worden aangeboden in een gymzaal. Dit zal verder worden toegelicht in deze e-mail.

De openingstijden en het activiteitenrooster van SKWA vindt u op Openingstijden (skwa.nl) Let op: het zomerrooster staat nog niet online. Voor de zomer vindt u het rooster op de openingstijden pagina van SKWA. Reserveren voor de activiteiten is niet nodig, met uitzondering van de Aquastrength les. Dit kan via de webshop van SKWA.

De openingstijden van de fitness zijn als volgt:
Maandag t/m donderdag 08:00 – 22:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag en zondag 09:00 – 13:00

Voor de vrije fitness hoeft u niet te reserveren.

Groepslessen in de gymzaal
De groepslessen vanuit de fitness zullen met een aangepast rooster worden aangeboden in gymzaal Noorderdreef, Noorderdreef 104 2152 AA, te Nieuw Vennep. Wanneer u mee wilt doen aan de les kunt u zich inschrijven via de huidige weg. Dit rooster ziet er als volgt uit:

Maandag 19:30 – 20:15 Spinning
Maandag 20:30 – 21.45 Move-fit
Woensdag 09:00 – 10:00 Zumba
Woensdag 10:30 – 11:30 Cross spinning
Donderdag 19:30 – 20:15 Spinning
Donderdag 20:30 – 21:45 Move-fit
Vrijdag 09:00 - 10:00 Boksen
Zaterdag 09:00 – 09:45 Spinning

Hoe gaat het in zijn werk?
Bij de receptie van de Estafette liggen per 1 juli 2022 pasjes klaar voor alle abonnementhouders. Wanneer u zich meldt bij de receptie zullen zij u een pasje geven, passend bij uw huidige abonnement. Deze pas kunt u vervolgens in SKWA gebruiken. Na de sluiting zal deze pas automatisch gedeactiveerd worden. Gelieve de pas weer inleveren bij de receptie van de Estafette aan het einde van deze periode.

Als er verder nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met de receptie van de Estafette via receptie.estafette@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.