Vrijwilligers gezocht!

Nieuws

Vrijwilligers gezocht!

vrijwilligers.png

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Voor onze activiteiten binnen het sociaal domein zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Op de dinsdag hebben wij de activiteit Samen Vitaal waarin eenzame ouderen samen gaan bewegen en lunchen.
Wij zijn op zoek naar iemand die deze kwetsbare ouderen kan helpen ondersteunen tijdens het beweegdeel. Je helpt iemand 1 op 1 met de oefeningen en je let op dat iemand veilig kan deelnemen aan de activiteit.
De fysieke belasting voor de vrijwilliger is minimaal. Wij zoeken iemand voor de dinsdagen van 10:45 tot 11:45.

Naast Samen Vitaal, hebben wij ook een activiteit voor mantelzorgers op de donderdag. Ook hiervoor zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Als een mantelzorger de zorgzoekende niet alleen kan laten, kan de zorgzoekende meekomen naar de Estafette. Terwijl de mantelzorger meedoet aan de activiteiten in de sportzaal vang jij als vrijwilliger de zorgzoekende op in het horeca gedeelte van de Estafette. Als er geen zorgzoekende meekomt, kan je lekker meedoen aan de activiteiten. Wij zoeken iemand voor de donderdagen van 10:30 tot 12:00.

Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar receptie.estafette@sportfondsen.nl en dan nemen we graag contact met je op!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.