Zomersluiting 18 juli t/m 21 augustus 2022

Nieuws

Zomersluiting 18 juli t/m 21 augustus 2022

Werkzaamheden.jpg

I.v.m. onderhoudswerkzaamheden

In de periode van maandag 18 juli t/m zondag 21 augustus zullen er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden in De Estafette.
Door deze onderhoudswerkzaamheden zal een groot deel van De Estafette gesloten zijn en kan er alleen gebruik gemaakt worden van het buitenbad. Alle andere faciliteiten zullen in deze periode helaas buiten gebruik zijn.

Vanaf 22 augustus gaan het zwembad en de fitness weer open. De sporthal vanaf 28 augustus.

Alternatieven
Uiteraard willen we al onze trouwe leden voldoende alternatieven bieden om toch te kunnen blijven sporten! Hierom zullen verschillende activiteiten mogelijk blijven in Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp en in een gymzaal in Nieuw-Vennep.

Het streven is om zoveel als mogelijk activiteiten door te laten gaan, zodat u in de zomervakantie volop gebruik kunt blijven maken van de faciliteiten die bij uw abonnement horen.

Op dit moment kunnen we nog geen concrete informatie geven over de activiteiten en roostering, maar zodra hier meer over bekend is zullen wij u dit laten weten via onze gebruikelijke kanalen.

Wel vinden we het van belang om u nu alvast te informeren over de zomersluiting en dat we u uiteraard voldoende alternatieven gaan bieden.

De werkzaamheden:
Onderstaand de uit te voeren werkzaamheden, die er voor gaan zorgen dat De Estafette helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen!

Sporthal :
Na 15 jaar gebruik vertoont de toplaag slijtagesporen. Normaalgesproken wordt de vloer dan van een nieuwe toplaag voorzien. Echter door afwijkingen in het verend vermogen van de ondervloer (vervorming van de vloer) is ervoor gekozen de totale vloer te vervangen. 

Zwembadomgeving :

  • hier wordt onderwater onderhoud uitgevoerd aan de bassins,
  • de 3-jaarlijkse inspectie van alle ophang- en draagconstructies

Achter de schermen :

  • de regeltechniek wordt vervangen, d.w.z. de regeling van het klimaat en processen. Dit is een behoorlijke ingreep om reden dat alles opnieuw geprogrammeerd moet worden. De circulatiepompen van de klimaatinstallatie worden vervangen
  • de circulatie- en overige pompen van de zwemwaterinstallatie worden vervangen
  • er wordt onderhoud uitgevoerd aan de luchtbehandelingskasten

Algemeen :

  • de douchebesturing van alle sanitaire ruimten wordt vervangen
  • de brandmeld- en ontruimingsinstallatie worden vervangen 

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar : info.haarlemmermeer@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.