Kids Sport Fest

Nieuws

Kids Sport Fest

RJ21-8-F44-01249web

Een dag bomvol activiteiten en plezier!

Laat je kinderen genieten van een dag vol sport en plezier, terwijl jij zorgeloos kunt werken! Kids Sport Fest vindt plaats op donderdag 2 mei van 09:00 tot 17:00. Breng je kinderen voor werk naar de Estafette en haal ze na een hele dag vermaak en plezier om 17:00 weer op.

Wat kunnen kinderen allemaal verwachten?

  • Verschillende activiteiten en spellen zoals kinder karten, mini lasergamen, zwemmen en voetbal;
  • Plezier en beweging onder begeleiding van ervaren instructeurs;
  • Als het mooi weer is, vindt een deel van de activiteiten buiten plaats;
  • Een complete dag met activiteiten inclusief lunch, tussendoortjes en drinken.

Kinderen hoeven alleen sport- en zwemkleding (inclusief sportschoenen) mee te nemen, wij zorgen voor het eten en drinken! De lunch zal bestaan uit patat met snack en limonade. Heeft jouw kind allergieën waar we rekening mee moeten houden? Geef het even aan in de opmerkingen bij het bestellen van je tickets. Het evenement is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud. Let op! Zwemdiploma A is verplicht!

Tickets kosten €60,- en zijn verkrijgbaar via onze webshop bij 'gereserveerde activiteiten'! Deze prijs is dus inclusief eten, drinken en een hele dag bomvol leuke activiteiten.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.